Friday 12 November 2010

Limundo prevara, lična iskustva

Tekst u pripremi...

12 comments:

  1. ja sam imao dosta problema sa limundom,kao to da je po njihovom pravilniku,zabranjeno,javno vredjanje ali ne nije posto navodno oni nemaju vremena da sve prate,pa su me neki javno vredjali.

    ReplyDelete
  2. http://www.facebook.com/pages/Svi-mi-koji-smo-prevareni-od-strane-Limundo-tima/160074930730273

    ReplyDelete
  3. Ovih dana smo svedoci nevidjenih prevara i laziranja ocena od strane jebenog limundo tima. radi se o slucaju u kome su clanovi CAPRO i RADAMAT navodno hakovani. ko bojagi neko im je upao u naloge i besomucno licitirao.. E sad ,naravno stoka iz limundo tima,nepostujuci nijedno pravilo radi sledece
    - negasi kompromitovane naloge
    -povlaci sve ponude koje su clanovi dali na licitacijama,koje nisu istekle
    -pomenutim kupcima brisu negativne ocene
    - ostecenim prodavcima salju neka nebulozna izvinjenja i pokrecu im ponovo iste propale aukcije
    - i ko zna sta jos
    Clan STEFANRUNIC im se najebo keve,dopizdelo coveku gledanje prevara na limundu,pa je odlucio da licitira iz zajebancije i napravio sebi 43 negativne ocene.Ali, avaj stoka iz limundo tima nikad ne spava pa su pomenutom clanu uklonili sve ocene: http://www.kupindo.com/Clan/stefanrunic kao da nikad nije ni bio na limundu,ali jeste - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:zjdued4A9sEJ:www.kupindo.com/Clan/stefanrunic+&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=rs&client=opera




    Eto toliko o ozbiljnosti jebenog limunda . a da mom kolegi su isto upali u nalog pre pola godine. odmah mu je ugasen i stoka iz tima mu poslala e-mail "mi nemozemo znati jeste li vi to nudili ili je neko upao u vas nalog? zasto niste bolje cuvali sifru?"

    a prodavci,ponovo pokrecu aukcije zbog hakera,pucaju i po 20 dana pokusavajuci da prodaju,a pomenuta govna od hakovanih clanova (capro i radamat) i dalje nesmetano haraju po limundu.
    jebem majku svima iz limundo tima


    ZAOBILAZITE LIMUNDO KAO JADAN I NEOZBILJAN SAJT

    ReplyDelete
  4. Limundo je najveći prevarantski i lopovski sajt na ovim prostorima.
    To je mašina koja je napravljena da OTIMA pare poštenom narodu,a administratori rade kako god i šta god hoće,u opšte ne poštuju svoja pravila i favorizuju pojedine članove a bez razloga kažnjavaju ostale.
    članstvo im se iz dana u dan osipa i neće još dugo.

    ReplyDelete
  5. nametnuli provizije da te bog sacuva,otmu ti pare i na kraju ti zatvore nalog bez objasnjenja,samo te suspenduju,navodno neko drugi koristi tvoj nalog.

    ReplyDelete
  6. Da bez razlozno zatvaraju naloge, to smo osetili ja, komsija koji nema internet i moj sin. Naime sva trojica smo napravili naloge sa istog racunara, pa su zatvorili moj , zatim komsijin koji je otvoren 28 08 2012, a zatvoren 30 08 2012, bez i jednog licitiranja, zbog grubog krsenja pravila. ko je ovde lud ? ? ?. E dosaoje na red i moj sin, pa su i njegov nalog zatvorili, takodje zbog istog krsenja pravila. da samo kazem da smo ja i sin imali oko 120 pozitivnih bez negativnih. Sad sam primetio da ima vrlo malo ozbiljnih ponuda, svelo se na slicice, salvete, markice, stare novcanice,olovcie i takve gluposti. pa to je normalno kad su poizbacali normalne prodavce i kupce. Sajt Licido sve vise ima odbacenih sa limunda i sve vise aukcija. Oni sami sebi skacu u stomak odnosno unistavaju svoju gazdaricu. Tako i treba.

    ReplyDelete
  7. Citam kako se '' gospoda sa limunda '' smeju navodno ne pismenima koji su mozda nehotice pogresno napisali deo teksta, pa onda cinicno i likujuci se hvale kako su tom neozbiljnom clanu zatvorili nalog. NISKO ! ! ! Pitam se da li njihova gazdarica cita komentare bivsih clanova ??? Sadasnji clanovi i ne smeju da se zale, jer znaju da ce im biti suspendovan nalog. Kako su se nedavno hvalili da su pretresli naloge i pozatvarali mnogo, tako bi njihova gazdarica trebalo da preispita svoje zaposlene, da li rade za nju ili protiv nje. Kad bi do toga doslo, mislim da bi dobili kolektivan otkaz, jer su ocigledno u sprezi (dogovoru, dilu), kako god to nazvali. Stekao sam utisak da se takmice ko ce da zatvori vredniji nalog, i ko ce vise. Jos jednom ... vrlo NISKO i MALOGRADJANSKI.

    ReplyDelete
  8. Evo i treci nalog iz kuce zatvorise. Sada vise niko iz kuce nema nalog. Toliko je to jadno da mislim da su konacno upali tamo gde im je i mesto. U SEPTICKU JAMU u prevodu GOVNARU.

    ReplyDelete
  9. I nama su iz porodice zatvorili sve naloge.Kao zbog krsenja pravila da jedna osoba moze da ima samo jedan nalog.A verovatno po njihovom "strucnom" misljenju svako od nas treba da ima svoj racunar da bi usao na limundo, jer verovatno zbog ip adrese racunara primete da se njih nekoliko loguje preko iste ip adrese kompa gase naloge.To su takva govna da sam ja ostao bez reci.LIMUNDO NIKAD VISE !!!!!

    ReplyDelete
  10. Isto se desilo i nama! Problem je u tome sto mi prihvatamo pravila poslovanja klikom na "Prihvatam".
    Ono sto mene jedino brine jeste cinjenica da Limundo ima pristup SVIM JMBG i ostalim licnim podacima CELE drzave?! U prevodu, oni unapred, pre verifikacije u vidu slanja kopije licne karte imaju spremnu bazu podataka svih stanovnika Srbije! Zasto im je to omoguceno? Zar to nisu podaci koji su licna svojina i u sustini tajna?

    ReplyDelete
  11. Ne znam za vas,ali prevarante je najbolje hvatati na male iznose(čitajte- do 2000 dinara). Čak i ako budete prevareni,to neće imati odraza na vaš budžet,a prevarant će vrlo verovatno dolijati,u najmanju ruku,vama na dohvat ruke

    ReplyDelete
  12. Prevaranti teški, zaobiđite ih u širokom luku!

    ReplyDelete